top of page

Om mig

Jeg er uddannet sygeplejerske i 1991 og har arbejdet som leder i hospitalsvæsnet i 23 år på forskellige niveauer. Jeg har på min vej mødt mange mennekser med forskellige problemstillinger i livet, både sygdomsmæssigt, familiemæssigt arbejdsmæssigt og personligt. Jeg har som sygeplejerske og leder været involveret i mange forskellige problemstillinger og set og oplevet forskellige stress symptomer et menneske kan stå i. Jeg har været med til, at finde løsninger for mange, både som menneske, fagperson og som leder.

 

Som leder har jeg lært meget om mig selv, både via de lederuddannelser jeg har taget samt via de mange års erfaring jeg har som leder.

Noget af det der har haft størst betydning for mig personligt og som leder, er bevidstheden om vigtigheden i, at være i balance i sit liv. 

At være i balance betyder, at der er harmoni mellem dit familieliv, dit arbejdsliv og dig selv. Når der er harmoni, er du den bedste udgave af dig selv både i familielivet, på arbejdet og overfor dig selv. 

 

Jeg fandt ud af, at jeg manglede lidt balance i forhold til mig selv... Jeg manglede, at gøre noget for mig selv.

Jeg besluttede mig for, at jeg ville bruge tid på noget som giver mig værdi, både på det personlige plan og arbejdsmæssigt. 

Derfor valgte jeg for godt 2 år siden, at jeg gerne ville kombinere min viden med læren om zoneterapi, da jeg synes den kinesiologiske tankegang kombineret med de mange års erfaring jeg har i, at arbejde med mennesker, dels som sygeplejerske og dels som leder, vil kunne gøre en forskel, som jeg kan anvende positivt. 

 

Zoneterapi inspirerer mig og jeg har i mange år været dybt fascineret af hvilken forskel zoneterapi gør. Jeg har selv fået zoneterapi hver måned i mere end 20 år. Jeg har igennem disse år oplevet at være sund og rask og i velvære. Det vil jeg rigtig gerne give videre, kombineret med den viden jeg har som sygeplejerske og leder.

  • Autoriseret og RAB registreret zonetarapeut 2021

  • Stifinder programmet - transformative leadership and development, strategic thinking, high performance coaching of individuels teams and organisations 2017 

  • International masteruddannelse I business and administration and psychology EMBA 2015

  • Diplom i ledelse 2008​

  • Merkonom i ledelse 2002​

  • Autoriseret sygeplejerske 1991

4502653A-D4E4-4EED-A91F-E1DA9033CCDC_1_201_a_edited.png
bottom of page